2011

Maj 2011

Karin og jeg var i Stade i “Det gamle Land”.

 

Vi boede lige i udkanten af byen, med kun 5 minutters gåtur til centrum.

Hjemmesiden giver er virkeligt godt indtryk af hotellet. Der er pæne værelser og gårdhave og et venligt rum til morgenmaden.

Men hvor kan det stikke blår i øjnene, værelset var uden en eneste dekoration på væggene, gulvbelægningen var fotofineret belægning, der havde fået for meget vand, så der i min side var bølger i et par centimeters højde, så man var ved at tro at man trådte på noget, når jeg steg ud af sengen. Gulvet var så glat, at sengen rykkede sig, hvis du vendte dig i sengen. Badeværelset var af en størrelse, at ikke burhøns ville få tilladelse til ophold. Hvis man skulle være så uheldig, at man kom til at nikke, medes man sad på toilettet, kunne man risikere, at tænderne blev slået ud, ved at ramme håndvasken. Brusenichen var max 60X60 cm.

Natbordslamperne kunne ikke vendes så man kunne se, at læse en bog.

Naboen til værelset var en togstrækning med to spor, max 15 meter fra ikke støjdæmpede vinduer.

Alt i alt et værelse der ikke var prisen værd.

Bludenz

Vi starter lørdag den 3. september og overnatter på et lille hotel der hedder Gasthaus Zur neuen Welt, det er anden gang vi kommer her, billigt og godt.

Vi skal i år bo i den Østriske by Bludenz, hos familien Bachmann, der er to lejligheder i moderne stil.

Fruen er kunstner, og havde afstemt lejlighedernes farver, så det var en fornøjelse.

Vi havde kun mandag i ugen der var lidt våd, derefter fulgte den ene dag efter den anden med temperaturer på 20 til 25 grader.

Det kunne vi ikke klage over.