Vin områder

Rødvins-regionen i nord Ahr Den Ahr er omkring 560 hektar af de mindste vindyrkningsområder. Rødvinen trives på de stejle skråninger over floden. Men ikke kun elskere af fremragende rødvin vil foretage en rejse til Ahrt.

 

400 km nydelse
Baden
Vinen region Baden, med 16.000 hektar, den tredje største i Tyskland, at dækker et område i nord-sydgående retning over en længde på omkring 400 kilometer

 

Bocksbeutel og barok Franken Den flaske er kendetegnende for Franken vin, som har været dyrket i over 1200 år, især på Main.
Tidligt forår
Hessische Bergstrasse
Hvis der i marts eller april i nogle steder stadig er risfrost, hvor den hessiske Bergstrasse allerede dufter af mandel blomstre. Foråret begynder som regel et par dage tidligere.

 

Maleriske romantik
Mittelrhein
Giver en malerisk kulisse af Rhin-dalen mellem Bingen og Bonn. Prydet med slotte mellem vinmarker og middelalderbyer.
Riesling specialister
Mosel
Regionen langs Mosel, Saar og Ruwer er den ældste vinregion i Tyskland. Romerne bragte vinen i en stor stil til Mosel.
Juvelen i det sydvestlige
Nahe
Ved Nahe forventer de besøgende bløde grønne vinmarker, romantiske floddale og dramatiske klippeformationer. Dertil gæstfrie vingårde og deres mangefold forskellige vine.
Tyske vinrute
Pfalz
Pfalz har masser af superlativer: Verdens største vinfestival i Bad Durkheim, men også den første og mest berømte vinrute, den tyske Vinrute.
Centrum for Riesling og Spätbutgunder
Rheingau
En naturtilsnigelse skyldes det faktum, at de andre områder flyder Rhinen mod nord, fra Wiesbaden næsten vinkelret mod vest.
Bakker og vinstokke
Rheinhessen
Et tusind bløde bakker, og vinmarker, så langt øjet rækker – det er Rheinhessen, Tysklands største vindyrkningsområdet
1000 års vinkultur
Saale-Unstrut
To floder giver regionen sit navn, fordi de fleste af de vinmarker ligger primært i de smalle floddale af Saale og Unstrut.
Winlandet ved Elben
Sachsen
Sachsen er den østligste og en af de mindste vindyrkningsområder. Kun ved Dresden, ved den 51. Grader nordlig bredde begynde vinmarker.